Ce facem noi cel mai bine
Servicii oferite
O explicație
De ce SEO?
SEO este o parte fundamentală a marketingului digital, deoarece oamenii efectuează trilioane de căutări în fiecare an, adesea cu intenție comercială de a găsi informații despre produse și servicii. Căutarea este adesea sursa principală de trafic digital pentru mărci și completează alte canale de marketing. O vizibilitate mai mare și o poziție mai ridicată în rezultatele căutării decât concurența dvs. pot avea un impact material asupra profitului dvs. Cu toate acestea, rezultatele căutării au evoluat în ultimii ani pentru a oferi utilizatorilor răspunsuri mai directe și informații care au șanse mai mari de a menține utilizatorii pe pagina de rezultate în loc să-i conducă către alte site-uri web. În concluzie, SEO este fundamentul unui ecosistem de marketing holistic.
Oferta noastră
Analiza activității
Fundamentul oricărei colaborări. Trebuie să îți înțelegem afacerea, necesitățile, clientela, țintele și așteptările. Aflăm ce ți se potrivește, facem un plan.
Consultanță
În urma analizei activității, înțelegem ce anume aveți nevoie pentru a crește și care sunt țintele, dacă sunt sau nu realiste. Apoi vă oferim îndrumare pe parcursul digitalizării.
Design pagini web
Categoric, o pagină web este fereastra prin care sunteți privit de potențialii clienți. Însă nu este suficient să aveți un “site” – aveți nevoie de un “site” modelat conform profilului afacerii dvs.
SEO
Aveți un “site”, ce faceți cu el? Nu sunteți găsit de clientelă? Aveți un ranking scăzut? Aveți o problemă! Haideți să vedeți că putem să vă ajutăm!
Ce reprezintă SEO?
Google caută miliarde de pagini web pentru a găsi răspunsurile pe care le caută utilizatorii săi. Cu cât pagina dvs. este mai bine clasată pe Google, cu atât este mai probabil ca potențialii dvs. clienți să o vadă. Obținerea unei poziții bune a site-ului dvs. pe motoarele de căutare este o sarcină dificilă, dar cu strategia și cunoștințele potrivite, puteți să vă optimizați site-ul web și să îi îmbunătățiți poziția pe motoarele de căutare. Având în vedere că peste un miliard de utilizatori din întreaga lume folosesc Google ca motor de căutare principal, optimizarea site-ului dvs. pentru acest motor de căutare este, de asemenea, esențială. Dacă doriți cu adevărat să vă dezvoltați afacerea prin intermediul traficului de căutare organică, citiți mai departe pentru a afla mai multe despre optimizarea site-ului dvs. pentru Google și alte motoare de căutare. Veți afla ce factori influențează indexarea lor și cum puteți îmbunătăți fiecare pagină a site-ului dvs. astfel încât să fie mai bine poziționată în rezultatele căutărilor.
Google clasifică paginile web în funcție de mai mulți factori, în principal relevanța lor pentru o căutare, autoritatea site-ului care găzduiește pagina și calitatea conținutului paginii. Acești factori se împart în două categorii – factori SEO on-page și factori SEO off-page. – Factori SEO on-page: Aceștia sunt factori care pot fi găsiți pe pagina în sine și sunt cei la care se gândesc cei mai mulți oameni atunci când își imaginează SEO. – Factori SEO off-page: Aceștia sunt factori care nu au nimic de-a face cu pagina sau cu site-ul în sine și care, în cea mai mare parte, sunt în afara controlului proprietarului paginii. – Autoritatea paginii: Autoritatea totală a paginii ca întreg, inclusiv autoritatea numelui de domeniu, vechimea domeniului, gradul de încredere al site-ului și numărul de linkuri care indică spre site. – Calitatea conținutului: Relevanța și calitatea conținutului găsit în cadrul paginii în sine.
Cum clasifică Google paginile web?
Produceți conținut de înaltă calitate
Dacă doriți ca Google să vă clasifice site-ul web, un lucru pe care îl puteți face este să produceți conținut de înaltă calitate. Algoritmul Google a evoluat de-a lungul anilor, iar acum este mai interesat de calitate decât de cantitate. Un conținut captivant este cheia angajamentului, iar angajamentul este cheia succesului. Dacă vreți ca cititorii dvs. să rămână pe site-ul dvs. și dacă vreți ca aceștia să distribuie conținutul pe care îl creați, atunci trebuie să produceți ceva valoros. Trebuie să produci conținut pe care cititorii tăi vor dori să îl marcheze, să îl partajeze și să îl viziteze din nou și din nou. Este esențial să îi faceți pe cititorii dvs. să rămână pe site-ul dvs. cât mai mult timp posibil, pentru ca Google să înțeleagă cât de util este conținutul dvs. pentru cititori. De asemenea, Google apreciază conținutul proaspăt și nou, așa că asigurați-vă că publicați conținut nou în mod regulat, dar nu prea des, astfel încât cititorii să se plictisească.
Un alt factor important pe care Google îl ia în considerare atunci când vă clasifică site-ul este tematica conținutului de pe fiecare pagină a site-ului dumneavoastră. Un site care acoperă o gamă largă de subiecte, probabil că nu va fi clasat la fel de sus ca un site care are un obiectiv mai restrâns. Dacă doriți ca site-ul dvs. să se claseze mai sus pe Google, trebuie să vă concentrați pe o singură nișă. Trebuie să fiți expertul unui singur subiect, nu al mai multor subiecte. Făcând acest lucru vă va ajuta să construiți încredere cu cititorii dvs. Cititorii care vă vizitează site-ul și văd că sunteți expert într-o singură nișă vor ști că sunteți expert în acea nișă anume și în tot ceea ce este legat de acea nișă, de asemenea. Atunci când sunteți expert într-o singură nișă, puteți scrie conținut de lungă durată care aprofundează fiecare subiect, ceea ce reprezintă un alt factor pe care Google îl apreciază. Articolele mai lungi, care aprofundează mai mult, au mai multe șanse să apară mai sus în rezultatele căutărilor Google.
Limitarea atenției la o singură nișă
Fiți consecvent cu brandingul dvs.
Un alt factor pe care Google îl ia în considerare este brandingul site-ului tău. Google apreciază consistența între numele de domeniu și conținutul tău. Dacă marca dvs. are o schemă de culori, un logo sau un alt identificator unic, asigurați-vă că îl utilizați în mod consecvent pe tot site-ul dvs. Nu vă schimbați logo-ul de fiecare dată când publicați un articol nou și nu schimbați schema de culori a site-ului dvs. la fiecare câteva luni. Dacă doriți ca Google să aibă încredere în site-ul dvs. web, trebuie să fiți consecvent cu brandingul dvs. Site-ul dvs. ar trebui să arate și să se simtă la fel ca toate celelalte pagini de pe site-ul dvs. Acest lucru înseamnă că designul site-ului dvs. web, schema de culori și logo-ul ar trebui să fie în concordanță cu restul site-ului dvs. Ar trebui să se simtă ca și cum ar face parte din același site web.
Google a confirmat că acum ia în considerare dacă un site web este sau nu adaptat la dispozitivele mobile. Site-urile web care nu sunt mobile-friendly au mai puține șanse să se claseze pe prima pagină a Google, mai ales dacă majoritatea traficului dvs. este mobil. Dacă doriți să vă asigurați că site-ul dvs. este optimizat atât pentru vizitatorii de pe mobil, cât și pentru cei de pe desktop, ar trebui să luați în considerare implementarea unui design receptiv. Dacă doriți să știți cum să vă faceți site-ul web adaptat la dispozitivele mobile, consultați această postare de pe blogul Google: https://www.blog.google/top-features/how-to-make-your-site-mobile-friendly/ Dacă doriți ca site-ul dvs. să se claseze mai bine pe Google, trebuie să vă asigurați că este optimizat pentru utilizatorii de dispozitive mobile. Acest lucru înseamnă că site-ul dvs. ar trebui să se încarce rapid, să includă meniuri și link-uri pentru a vă deplasa cu ușurință între secțiunile site-ului dvs. și să aibă un conținut de înaltă calitate. Implementarea unui design receptiv este cea mai simplă modalitate de a vă asigura că site-ul dvs. este optimizat pentru utilizatorii de dispozitive mobile.
Implementați un design responsiv
Optimizați capacitatea de utilizare a site-ului dvs.
Modul în care site-ul dvs. este proiectat și aranjat poate avea un impact uriaș asupra clasamentului său. Dacă un robot al motorului de căutare vă vizitează site-ul, nu-i va păsa cât de frumos arată. Ei vor doar să știe dacă pagina dvs. este utilă pentru utilizatorii lor. Puteți îmbunătăți capacitatea de utilizare a site-ului dvs. web dacă țineți cont de următoarele aspecte atunci când vă proiectați site-ul web. – Experiența utilizatorului: Asigurați-vă că site-ul dvs. este ușor de navigat atât pentru oameni, cât și pentru roboții motoarelor de căutare. Includeți meniuri și linkuri pentru a vă deplasa cu ușurință între secțiunile site-ului dvs. și asigurați-vă că conținutul dvs. este ușor accesibil. – Viteza site-ului: Asigurați-vă că site-ul dvs. se încarcă rapid. Google a declarat că viteza site-ului este un factor important în ceea ce privește rapiditatea cu care un site se clasează în rezultatele de căutare. De fapt, viteza site-ului este atât de importantă încât Google a încorporat-o în algoritmul său. – Utilizați linkuri interne: Linkurile interne sunt linkuri pe care se poate face clic în cadrul site-ului dvs. web și care duc la alte pagini de pe site. Includerea acestor linkuri în cadrul conținutului dvs. va face ca site-ul dvs. să fie mai ușor de navigat și va ajuta vizitatorii să descopere noi pagini pe site-ul dvs. – Creați un conținut excelent: Calitatea conținutului dvs. are un impact uriaș asupra capacității de utilizare a site-ului dvs. Asigurați-vă că aveți un conținut de înaltă calitate, care îi implică pe cititorii dvs. și care nu conține greșeli de ortografie sau gramaticale
Iată trei motive pentru a lucra cu noi
Însă nu singurele...
01
Expertiză multidisciplinară, construită în ani de muncă în mediul digital
În decursul anilor, explorând și analizând variate domenii de activitate, fiecare cu necesitățile proprii privind digitalizarea, am construit o bază solidă pentru a crea Systhema Analytics, o companie mică (deocamdată) ce se îndreaptă exclusiv spre micii intreprinzători care au curajul să intre în competiție pentru clienți în mediul on-line. Curajul nu este suficient!
02
Acces la o gamă variată de unelte și informații actualizate cu privire la strategiile de digitalizare utilizate în Uniunea Europeană
Digitalizarea nu înseamnă exclusiv crearea unui site web și încheiere acestui capitol. Digitalizarea activității înseamnă inclusiv modelarea și re-așezarea proceselor interne ale companiei, astfel încât acestea să devină mai eficiente, mai suple și mai capabile în a-și îndeplini misiunea. Profit!
03
Știm să ascultăm și să modelăm solicitările dumneavoastră într-o analiză pertinentă și utilă
Nu există o soluție universală pentru fiecare organizație, după cum nu există un medicament care să vindece orice boală. 85% din șansa de succes a unui proiect este dată de înțelegerea necesităților, prioritizarea și implementarea soluțiilor în așa fel încât să nu îngreuneze misiunea angajaților ci să îi facă mai agili. Fabula “Melcul și iepurele” e doar o fabulă.
Meriți ce e mai bun, nu mai sta pe gânduri
O companie tânără fondată pe mai bine de 15 ani de experiență